YRITYSASIAKKAIDEN LISÄTUOTTEET

Tehosta näkyvyyttä

Varmista, että ilmoituksesi näkyy jokaiselle potentiaaliselle ostajalle tuomalla ilmoitus tehokkaammin esiin.

kampanjanosto-kohdesivulla

Kampanjanosto kohdesivulla

Kohdesivun aitiopaikalla näkyvä nosto on erinomainen tapa kiinnittää asunnonetsijöiden huomio ja tarjota heille samalla lisäarvoa vaikkapa bloginoston muodossa. Voit käyttää Kampanjanostoa myös kohteen ainutlaatuisuuden korostamiseen tai kohteen välittäjän esittelyyn, sillä tämä mainos ei varmasti jää näkemättä.

Kampanjanosto on aineistonsiirron kautta toimitettava näkyvyys, jota tukevat mm. PDX ja Kivi -järjestelmät.

Kuuluu Superpakettiin
Ostettavissa lisätuotteena Tehopakettiin

65–1300 € / kk / ketju

Huom. Hinta per toimipiste on 65 €/kk, maksimilaskutus 1 300 €/kk/ketju.

Esittele potentiaalisille ostajille muita kiinnostavia kohteitasi kohdesivulla.

Ilmoittajan muut kohteet -nosto

Kenties ilmoitustasi katsovia asunnonetsijöitä kiinnostaisivat myös muut ilmoituksesi? Ilmoittajan muut kohteet -nostolla voit linkata kohteitasi ristiin ja ohjata asunnonetsijät tutustumaan muihin heille sopiviin ilmoituksiin.

Kuuluu Superpakettiin
Ostettavissa lisätuotteena Tehopakettiin

50–1000 € / kk / ketju

Huom. Hinta per toimipiste on 50 €/kk, maksimilaskutus 1 000 €/kk/ketju.

Nosta ilmoituksesi selkeästi esiin hakutuloksissa ja hakuvahdeissa.

Hakutuloskorostus

Hakutuloskorostus nostaa kohdeilmoituksesi korostetulla näkyvyydellä jonon kärkeen Oikotien hakutuloksissa ja lähettää hakuvahtiviestin asunnonetsijöille, jotka etsivät kohdettasi vastaavaa kotia. Korosteväri säilyy kohdeilmoituksella kolme päivää. Tutkimustemme mukaan Hakutuloskorostus nostaa kohteen kävijämäärän jopa alkuperäistä julkaisuhetkeä korkeammalle tasolle!

Kohdeilmoituksen nostaminen Oikotien hakutulosten kärkeen käy nyt helposti aineistonsiirron kautta! PDX- ja Kivi -käyttäjänä saat ominaisuuden käyttöösi heti ja tuote laskutetaan yrityksesi seuraavalla laskulla. Aineistonsiirron lisäksi Hakutuloskorostuksen voi edelleen ostaa näppärästi myös Oikotien hallintaliittymän kautta eri maksutavoilla.

Ei sisälly tuotepaketteihin
Lisäostettava tuote

Myytävät 31,45 € /3 päivää (alv 0%) Vuokrattavat 15,32 € /3 päivää (alv 0%)

Tavoita painetun lehden lukijat ja kasvata potentiaalisten asiakkaiden määrää.

Ilmoitus HS Koti -osioon

Painettu lehti on edelleen hyvä tapa tavoittaa laaja ostajakunta ja kasvattaa kohteestasi kiinnostuneiden asunnonetsijöiden joukkoa. Oikotien kautta voit kätevästi lisätä ilmoituksen myös Suomen luetuimpaan sanomalehteen.

Ei sisälly tuotepaketteihin
Lisäostettava tuote

Hinnat ilmoituskoon mukaan alk. 200 € (sisältää valmistuskulun)

Kiinnitä ostajien huomio tehokkaammin lisätuotteiden avulla

Kun haluat varmistaa, että kohteesi ja yrityksesi nousevat loistokkaasti esiin niin hakutuloksissa kuin kohdesivuillakin, kaipaat enemmän suoria liidejä, tarvitset tietoa asuntomarkkinoista tai haluat tavoittaa asunnonostosta kiinnostuneet suomalaiset, tutustu Oikotien lisätuotteisiin. Lisätuotteet sopivat niin välitystoimistoille, rakennusliikkeille kuin esimerkiksi pankeillekin ja ne ovat yhdistettävissä kaikkiin ilmoituspaketteihin tai ostettavissa erikseen.